SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca'nın son mesaisi

Atmaca'nın son mesaisi

17 Mayıs 2016 Salı - 11:18




Çaykur Rizepor sezonun son maçı için son mesaisini yapacak





Sezonun son maçını Başakşehir ile yarın akşam yapacak olan Yeşil-Mavililer, bugün İstanbul’da tek idman yapıp, yarın oynayacakları maç saatini bekleyecekler. Gaziantep karşısında aldıkları galibiyet ile sezonu ligde kalarak kapatan Çaykur Rizespor, Cumartesi günü oynadığı maç sonrası izine ayrılmıştı. Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından izin verilen futbolcular, bugün İstanbul’da son maç için toplanarak, yarın akşam yapacakları Başakşehir maçı sonrası dağılacaklar. Ligi 37 puan ve 13. sırada tamamlayan Yeşil-Mavililer, Antep maçı sonrasında ligde kalma sevincini yaşarken, Çarşamba akşamı ligi 4. sırada bitirmeyi garantileyen ve 56 puanı bulunan Başakşehir ile karşılaşacak. Rizespor’un bu maça yedek ağırlıklı çıkması bekleniyor. Maç sonrasında bazı yabancı oyuncular ile yönetimin masaya oturması bekleniyor.

Düğmeye basıldı

Yeni sezon için işi sıkı tutan Teknik Direktör Hikmet Karaman, şimdiden harekete geçti. ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yeni sezon için şimdiden düğmeye bastı. Takımda bazı oyuncuların takımın iskeletini oluşturduğunu belirten Karaman, “Elbette kulübün menfaatleri bizim için önemli, iskeletin bozulmaması için sözleşmesi biten bazı oyuncularımız ile görüşmelerimiz olacak. Tabii bu oyuncuların isteyecekleri miktar önemli, kulübün ödeyeceği miktar da önemli, orta nokta bulunur ise, kalmasını istediğim oyuncular var” dedi. Son 3 aydır futbolcu izleme komitesinin çeşitli ülkelerde izledikleri genç yetenekler ile görüşmelerin başlayacağını belirten Karaman, “5 kişilik ekibimiz gözlemlerini yaptı. Bunlar ile bir araya gelerek, izlenen oyuncular konusunda bilgi alışverişimiz olacak. Benim de zaman zaman yakından takıp ettiğim bazı oyuncular var. Başkan’a sunacağım rapor doğrultusunda çalışmalarımızı hemen başlatacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap