SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca'da son gözde Aydın

Atmaca'da son gözde Aydın

17 Ağustos 2014 Pazar - 11:33




Bursaspor ile yol ayrımında olan Aydın, Çaykur Rizespor’un gündeminde. Başarılı oyuncu Yeşil-Mavililere haber göndererek, ‘Beni alın’ dedi.





Bursaspor’un Sivasspor’dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aydın Karabulut, Çaykur Rizespor’a yakın. Slovenya’da ki 4. etap çalışmalarına katılmaması üzerine yönetimin satışa çıkardığı başarılı oyuncu Yeşil-Mavili ekibin gündemine geldi. Bursasporlu yöneticilerin deneyimli oyuncuyu teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda görmek istememesi üzerine 400 bin euroya elden çıkarmak istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ile yaşadığı problem nedeniyle Bursaspor’la ipleri koparma noktasına gelen Aydın Karabulut’un menajeri aracılığı ile Rizespor’a gelmek istediği teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bu transfer için Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in onayı bekleniyor. Özdilek’in takım içinde kanatlarda yaşanan sıkıntı nedeniyle Aydın Karabulut transferine sıcak bakması bekleniliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap