SON DAKİKA



Haber > Spor > Artık hata yok

Artık hata yok

10 Ekim 2016 Pazartesi - 10:35




Futbolcuların yönetim ve teknik heyete söz verdikleri öğrenildi Kötü günlere son vermek isteyen Trabzonspor’da futbolcuların “Hatamızın farkındayız. T





SPOR Toto Süper Lig’de aldığı şok yenilgilerle hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da kritik haftalara girilirken, futbolcuların yönetim ve teknik heyete artık hata yapmayacaklarının sözünü verdikleri öğrenildi. Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yaptığı motivasyon konuşmalarında oyuncuların, “Hata yaptık ve kötü bir durumda olduğumuzun farkındayız. Ama bu takımı yeniden ayağa kaldıracak olan da bizleriz.

Bize güvenin” dedikleri bildirildi. Başkan Usta bu konuda açıklama yaparak, “Oyuncularımızla görüşüyorum, onlar da üzgün. Bu takımı ayağa kaldıracaklarına inanıyoruz. Fakat bu zor süreçte taraftarının arkasında durduğu bir Trabzonspor'u çok istiyorlar. Taraftarların Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maçı ‘Trabzonspor'a sahip çıkma maçı’ olarak görmesi lazım. Çünkü bu takım ne benim ne de bir başkasının. Bu takım milyonların takımı. Gerçekten onlar buna muhtaçlar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap