SON DAKİKA



Haber > Spor > Aris fırtına görsün!

Aris fırtına görsün!

14 Ekim 2015 Çarşamba - 08:19




Basketbol ULEB Avrupa Kupası D Grubu'nda Yunanistan'ın Aris takımını konuk edecek Trabzonspor Medical Park rakibini devirerek taraftarlarını mutlu etm





Basketbol ULEB Avrupa Kupası D Grubu'nda mücadele eden Trabzon Medical Park’ın konuğu Yunanistan'ın Aris takımı. Geçen sezon ilk Avrupa deneyimini yaşadığı FIBA EuroChallenge Kupası finalinde Fransa'nın Nanterre takımı önünde son saniye basketiyle kupayı kaybeden Trabzonspor Medical Park, 16 maçta 14 galibiyet elde etti. Bordo-Mavili ekip geçen sezon ses getirdiği Avrupa kupalarında bu yıl da kendine yakışanı yapmak istiyor. Aris’i taraftarlarının önünde devirip grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Trabzon Medical Park’ta zafer sesleri yükseliyor. Baş antrenör Nenad Markovic, ligde Galatasaray karşısında aldıkları ağır yenilgiyi Aris’i yenerek unutturmak istediklerini söyledi ve “Oyuncularım her şeyleriyle maça konsantre olmuş durumda. Her şey bizim adımıza güzel gelişecek” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap