SON DAKİKA



Haber > Spor > Ardeşenspor’a anlamlı ödül

Ardeşenspor’a anlamlı ödül

26 Nisan 2023 Çarşamba - 14:57




“Rize ASKF Başkanı Ali Çelik Tarafından Ardeşenspor’un Efsane Başkanı Merhum Mehmet Çırakoğlu Anısına Plaket Takdim Edildi.Ödülü Ardeşenspor Adına Merhum Başkan Mehmet Çırakoğlu’nun Oğlu Melikşah Çırakoğlu Aldı”





Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan Ardeşenspor Kulübüne anlamlı bir ödül verdi. Rize’de oynanan Bölgesel Amatör Lig Baraj maçı Smart Holding Çayelispor-Güneyspor maçı öncesinde  Rize ASKF Başkanı Ali Çelik Tarafından Ardeşenspor’un Efsane Başkanı Merhum Mehmet Çırakoğlu Anısına Plaket Takdim Edildi.Ödülü Ardeşenspor Adına Merhum Başkan Mehmet Çırakoğlu’nun Oğlu Melikşah Çırakoğlu Aldı.

Ödül Töreninde Konuşan ASKF Başkanı Ali Çelik Şunları Söyledi; ‘’Yıllardır Rize futbolundan desteklerini esirgemeyen federasyonumuza ve Ardeşenspor’a çok büyük emekleri olan değerli bir büyüğümüzdü ölümünün 6. Yılında kendisini rahmetle anıyoruz” dedi.

ARDEŞENSPOR adına plaketi Alan Melikşah Çırakoğlu; “ Bu Anlamlı Ödülü Almaktan onur duyduğunu Ardeşenspor olarak merhum başkanımızın bıraktığı yerden onun ilkeleriyle emanetine sahip çıkarak daha iyi yerlere gelmesi için gayret göstereceğiz. Bu nazik düşüncelerinden dolayı başkan Ali Çelik’e ve yönetimine teşekkür ederdim” diye konuştu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap