SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Güler Real Madrid'deki ilk kupasını kazandı

Arda Güler Real Madrid'deki ilk kupasını kazandı

15 Ocak 2024 Pazartesi - 11:41




İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek kazanan taraf oldu. Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'in kupayı kazandığı maçta tarihe geçen isimlerden biri oldu.





İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geldi. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki mücadele Real Madrid'in 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

FİNALDE SÜRE ALAMADI

Müsabakada kulübede olan milli futbolcu Arda Güler süre alamadı ancak tarihe geçen isimlerden biri oldu. Güler, Real Madrid kariyerindeki ilk kupasını kazanmış oldu.

Seramonide mutluluğunu Carlo Ancelotti ile paylaşan Arda, takım arkadaşlarıyla fotoğraflar çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

El Clasico’da Real Madrid’e galibiyeti getiren golleri 7’nci, 10’uncu ve penaltıdan 39’uncu dakikalarda Brezilyalı forvet Vinicius Junior ile 64’üncü dakikada Rodrygo kaydetti. Barcelona’nın müsabakadaki tek golünün altına ise 33’üncü dakikada Robert Lewandowski imzasını attı.

Barcelona’da Ronald Araujo, 71’inci dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap