SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya'da TÜFAD rüzgarı

Antalya'da TÜFAD rüzgarı

08 Nisan 2015 Çarşamba - 10:56








Türkiye Antrenör Derneği’nin düzenlediği toplantı için Trabzon şubesi ile Antalya’nın yolunu tuttuk. Düzenlenen toplantıya 26 şehrin TÜFAD şubesinden eski futbolcular ve teknik adamlar katıldı. Katılım sayısal olarak oldukça fazla oldu. 26 şubenin katıldığı toplantının hiç kuşkusuz en renkli şubesi Trabzon TÜFAD oldu.

Çünkü Trabzon Şubesi ile Antalya’ya gelen önemli isimler vardı. Trabzonspor’un eski teknik adamlarından Özkan Sümer, Trabzonspor’un efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci, Bekir Barçın, Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Turan Yurdakul, eski teknik adamlardan Ömer Uzun, Celal Genç ve Selahattin Diyadin toplantıya katılanlar arasındaydı. Elbette bunların yanında genç isimlerde vardı. Hemen belirtelim TÜFAD şubelerinin Antalya’da toplanmalarının nedeni ise birlik ve beraberlik içinde kaynaşıp arkadaş ve dostlukları pekiştirmek futbolda yaşanan değişikliklerini kendi aralarında istişare etmek.

Bunlara mukabil 4 gün sürecek toplantılar da TÜFAD şubeleri kendi aralarında düzenleyecekleri turnuva maçları yapacak. Trabzon TÜFAD şubesi başkanı Nurettin Balaban yönetimindeki ekip rüzgarı en iyi esen, en ilgi çeken TÜFAD şubesi oldu. Yemek krizi İlk günde Trabzon kafilesinde yemek sorunu yaşandı. Kafileye misafir olarak katılan İş bankası emekli memurlarından Hacı Nadir’in olduğu masada adeta kıtlık yaşandı.

Nadir’in arkadaşları ve garsonlar kendisine yemek yetiştiremediler. Yemeklerde ekmek kullanmama kararı alan kafilede Haci Nadir yenen yemekten doymadığını ve zevk almadığını arkadaşlarına aktardı. Nedeni kendisine sorulduğunda ‘ilk kez hayatında ekmeksiz yemek’ yediğini söyledi. Haci Nadir 26 şehrin kafile arasında ilk günde en çok yemek yiyen kişi olarak seçildi. Toplantı bitiminde TÜFAD başkanları Haci Nadir’e en çok yemek yiyen kişi olarak seçtiği plaketle ödünlendireceklerini ifade ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap