SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya'da büyük organizasyon

Antalya'da büyük organizasyon

28 Ekim 2015 Çarşamba - 01:02




Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi müsabakaları 29 Ekim-1 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.





Türkiye Golf Federasyonu (TGF)tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi müsabakaları 29 Ekim-1 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Belek Antalya The Montgomerie Maxx Royal sahasında gerçekleştirilecek ve değişik ülkelerden 78 oyuncunun katılacağı müsabakalarda toplam 7 milyon dolar ödül dağıtılacak. TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'nin böyle bir tanıtımı yapabilmesi için reklama harcaması gereken paranın 84 milyon dolar olduğunu hatırlatarak, "Sosyal medya, gazete, dergi, radyo ve internet etkileri de eklenince bu miktar 250 milyon dolarlık bir tanıtıma denk geliyor" diye konuştu. Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını da belirterek, bu tesislerin golf sporuna olduğu kadar Trabzon'un tanıtımına da büyük katkı yapacağını sözlerine ekledi. TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, ülkemizde golf sporunun yaygınlaşması için büyük çaba gösteren ve Trabzonlu olan Ahmet Ağaoğlu'nun gayretlerine destek olmak amacıyla gelen davete icabet ettiklerini belirterek, Antalya'nın sahip oldukları kadar olmasa bile Trabzon'da da golf tesislerinin kurulması için proje geliştirilmesinde geç kalınmaması gerektiğine dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap