SON DAKİKA



Haber > Spor > Ankaragücü'nden taraftar açıklaması

Ankaragücü'nden taraftar açıklaması

22 Ağustos 2021 Pazar - 21:14




MKE Ankaragücü Kulübü, TFF 1. Lig'de Kocaelispor'la oynadıklarını maçta tribüne giremeyen taraftarlarının bu mağduriyetinden kendilerinin sorumlu olmadığını duyurdu.





MKE Ankaragücü Kulübü, TFF 1. Lig'de Kocaelispor'la oynadıklarını maçta tribüne giremeyen taraftarlarının bu mağduriyetinden kendilerinin sorumlu olmadığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Eryaman Stadı'ndaki maçta tribüne giremeyen taraftarlar için yönetim kurulunun gerekli görüşmeleri yaptığı belirtilerek, "Tüm çabalarımıza ve gerekli mercilere göstermiş olduğumuz tepkiye rağmen, tribünlerde bulunmak isteyen taraftarımızın Kovid-19 tedbirleri kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyurulan stadyumlara giriş şartları uygunluğu taşıması gerekmektedir. Federasyon yetkilileri, emniyet güçleri ve Sağlık Bakanlığı arasındaki koordinasyonsuzluktan ötürü bu mağduriyet yaşanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap