SON DAKİKA



Haber > Spor > Ankara çıkarması!

Ankara çıkarması!

27 Mart 2015 Cuma - 11:08




Trabzonspor’da yaşanan ekonomik sıkıntı üzerine başkan Hacıosmanoğlu rotasını Ankara’ya kırdı. Hacıosmanoğlu, adeta paranın peşine düştü.





Trabzonspor camiasının haftalardır Trabzon’a gelmesini beklediği kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yolu bu kez Ankara’ya düştü. Bir süre öncesine kadar eşinin rahatsızlığını bahane ederek Trabzon’a gelemeyen Hacıosmanoğlu, bu kez de para sorununu bahane ederek Trabzon’a gelişini uzattı. Bu ay sonuna kadar yüklü miktarda ödemesi olan Bordo-Mavili kulüpte Hacıosmanoğlu’nun bugün Ankara’ya giderek destek arayacağı ileri sürüldü.

İstanbul’da umduğunu bulamayan Hacıosmanoğlu’nun, bir süre önce aralarında soğuk rüzgarlar esen kulübün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih ile bir araya gelerek çözüm yolu arayacağı kaydedildi. Bordo-Mavili kulübün başkanının Ankara’da siyasi parti temsilcileriyle de görüş alışverişinde bulunması bekleniyor. Şu an tek derdi para olduğu ileri sürülen başkanın, Constant konusunu ikinci plana attığı belirtildi. Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’a gelişinin bu haftadan da geçtiği öğrenildi.

Özer ÇALIK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap