SON DAKİKA



Haber > Spor > Amatör masaya yatırıldı

Amatör masaya yatırıldı

12 Kasım 2021 Cuma - 16:31




Amatör Futbolcular Federasyonu Genel Başkanı Şerif Kunt beraberindeki heyetle, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ve Koray Aydın’la bir araya geldi





AFF (Amatör Futbolcular Federasyonu) Genel Başkanı Şerif Kunt ve yönetim kurulu üyeleri Göksel Ali Argun, Erol Bektaş, Batuhan Balta, Selçuk Çakır, Ekrem Çapkınoğlu ve Ayhan Sürmen’le İyi Parti Sivil Toplum Kuruluş İlişkileri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak’ı ziyaret etti. Ziyarette İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Yavuz Aydın ile Şükrü Kuleyin de da yer aldı.

AFF Başkanı Şerif Kunt, “Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyaret isteğimizi kabul ederek bizi sayın Akburak ile buluşturdu. Sıcak bir ortamda geçen buluşmada bize her anlamda destek olacaklarının sözünü verdiler. Teşekkürlerimizi sunduk” dedi. Şerif Kunt başkanlığındaki heyet daha sonra İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap