SON DAKİKA



Haber > Spor > Alkışlar Karaderespor'a

Alkışlar Karaderespor'a

18 Ekim 2014 Cumartesi - 11:07




Trabzon amatörünün başarılı takımlarından Karaderespor örnek davranışa imza attı, Giresunlu annenin feryadına duyarsız kalmadı. Lacivert-Siyahlı ekip





Trabzon amatörünün başarılı ekiplerinden Karaderespor Kulübü yönetimi ve teknik kadro ile futbolcuları çok anlamlı bir işe imza attı. Giresunlu annenin feryadını 16 Ekim 2014 tarihli 1. sayfasında okuyucusuna "Paran yoksa, cezaevi var" başlığıyla duyuran Karadeniz Gazetesi’nin bu manşeti Lacivert-Siyahlı ekibi harekete geçirdi. 2 yıl önce eşini kanserden kaybeden ve 10 yaşındaki kızının da aynı hastalığa yakalanması üzerine tedavisi için 10 bin TL masraf yapan ancak bunu ödeyemeyerek cezaevine giren Nurşen Y. için Karaderespor topyekün seferber oldu. Her ay borcu kapatmak için 500 TL ödemesi gereken Giresunlu kadını zor durumdan kurtarmak için yardım elini uzatarak büyük duyarlılık örneği gösteren Lacivert-Siyahlı ekip gönülleri fethetti. Nurşen Y’ye destek olmak için harekete geçen Karaderespor yönetiminin yanı sıra futbolcular da bir maçlık prim ve maç başı alacaklarından feragat ederek Giresunlu annenin yanında olduklarını gösterecek. Sportif başarının yanında insani yardımı da ön planda tutmayı amaçlayan, bu yönde adım atan Karaderespor yönetiminin bu hareketi örnek teşkil edecek nitelikte.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap