SON DAKİKA



Haber > Spor > Ahmet Nur Çebi adaylık kararını resmen açıkladı!

Ahmet Nur Çebi adaylık kararını resmen açıkladı!

07 Kasım 2023 Salı - 14:20




Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.





Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Çebi'nin açıklamaları şöyle:

"İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdik. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var."

"Gitmemi isteyenler, kalmamı isteyenler var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum. Onların da umutları vardır."

"120. yılda Beşiktaş'ın başkanlığını yaptım, Cumhuriyetimizin 100. yılında Beşiktaş'ın başkanlığını yaptım. Benim için ayrı bir gurur. Bu gururu bana yaşatan tüm camiama teşekkür ediyorum."

"Biz büyük bir camiayız, sadece bazen bunu gösteremiyoruz"


"Bundan sonraki adaylardan rica ediyorum, ya şimdi aday olup çıkıp mücadelenizi verin. Ya da ondan sonraki süreçte başkan olacak kişiyi yalnız bırakmayın. Ben öyle yapacağım. Katılımın da yüksek olması gerekiyor. Biz büyük bir camiayız, sadece bazen bunu gösteremiyoruz. Katılımın yüksek olmasını rica ediyorum."

"Seçim süreci başında başkan olmamaya aday vermiştim..."

"Seçim süreci başında başkan olmamaya aday vermiştim ancak süreci uzun tutma sebebim, baskın seçim olmasın istememdi. Açıklamayı 13 Kasım'da, milli takım arasında yapacaktım ancak son gelişmeler beni daha hızlı açıklama yapmaya itti."

"Lütfen oyuncularınıza sahada sahip çıkın"

"Her kaybettiğimizde ben de kapıları, duvarları yumrukladım. Taraftarımızın gösterdiği tepkileri anlayabiliyorum. Ancak söz konusu Beşiktaş ise, oyuncularımızı ve takımımızı etkileyecek tezahüratlardan kaçının. Bundan sonrası için rica ediyorum, lütfen oyuncularınıza sahada sahip çıkın. Bu çocuklar başarılı olabilirler, olmayabilirler. En azından üstlerindeki formaya saygıdır."

"TFF'yi bu arkadaşların yönetemeyeceğini ilk söyleyenlerdenim"

"Gelelim TFF'ye. Başkanınızı güçsüz gösterirseniz, başkanınızın masaya vurması bir anlam ifade etmez. TFF böyle bir şeyi kendisinde hak olarak görmüştür. TFF başarısızdır. TFF'yi bu arkadaşların yönetemeyeceğini ilk söyleyenlerdenim. Hakemlerle gitmeleri gerektiğini söyleyen bir tek ben vardım. TFF ile mücadele edeceksek, hep beraber edeceğiz."
 


"Mehmet Büyükekşi parmak sallamadı"

"TFF parmak falan sallayamaz arkadaşlar. Ama ben, sokaktaki bir insan gibi hareket edemem. Ben ona sordum, 'Kulağa eğilip ne dedin?' dedim. Vallahi bir şey demedim dedi. Ancak şunu söyleyeyim, bana parmak sallamadı. 5 dakika bekle kardeşim. Küfürleri doğru bulmuyorum ancak taşıdığın sorumluluğu bilmelisin. Sabretmeyi, yutmayı bilmelisin. Ancak arkadaş bilmiyor."

"Bir enkaz bırakmadım"

"Ben kimseye aldığım gibi bir enkaz bırakmadım. Dün hizmet vermiş olan kimsenin, bugün alacağı yoktur. Keşke sportif başarı da peşinden gelebilseydi. Olmadı, yapamadık. Bu takım yarın başarılı olursa, bana da pay verin olur mu?

"Kimse benim çocuklarıma küfür edemez"


"Maç bitince hırsını bana küfür ederek soğutan kişileri aranızdan temizleyin. Kimse benim çocuklarıma küfür edemez, gece beni arayıp küfür edemez. Her şeyi kabul ediyorum. Kızarsınız, söylersiniz... Hakaret ve küfür, buradan caydırarak gönderme politikasıdır. Ayın 3'üne kadar buradayım. Benden özür dilemelerini bekliyorum. Benden özür dilemeyen herkesin, bundan sonraki hayatımda takipçisi olacağım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap