SON DAKİKA



Haber > Spor > Agüero futbolu bırakıyor

Agüero futbolu bırakıyor

14 Aralık 2021 Salı - 16:43




Kalp problemleri sebebiyle futbolu bırakacak Sergio Agüero'nun yarın açıklama yaparak kararını duyurması bekleniyor.





İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen ve ekim ayında kalp rahatsızlığı geçiren Arjantinli futbolcu Sergio Agüero profesyonel futbolcu kariyerini sonlandırma kararı aldı. Barcelona Kulübü, Agüero'nun yarın başkan Joan Laporta ile birlikte Nou Camp Stadı'nda basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapacağını duyurdu.

İspanyol basını, "Kun" lakaplı futbolcunun yakın çevresine dayanarak verdiği haberlerde, emeklilik kararının yarın açıklanacağını yazdı.

Agüero'da 30 Ekim'deki Alaves maçında göğsünde ağrı ve baş dönmesi şikayetiyle oyundan alındı ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan testlerin ardından futbolcunun kalbinde ritim bozukluğu tespit edilmişti.

Yazın transfer döneminde Manchester City'den bedelsiz olarak Barcelona'ya gelen 33 yaşındaki Agüero, bu sezon tüm kulvarlarda 5 maçta yalnızca 165 dakika sahada kalıp, 1 gole imza attı. Independiente takımında başladığı futbolcu kariyerine Atletico Madrid (2006-2011) ve Manchester City'de (2011-2021) devam eden ve son olarak Barcelona'ya gelen Agüero, Arjantin Milli Takımı'nda da 14 yıl boyunca 97 maçta forma giyip, 42 gol attı. (AA)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap