SON DAKİKA



Haber > Spor > Adalı: "Hiçbir Beşiktaşlının başını önüne eğdirmeyeceğiz"

Adalı: "Hiçbir Beşiktaşlının başını önüne eğdirmeyeceğiz"

21 Kasım 2023 Salı - 16:01




Beşiktaş’ta 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.





Beşiktaş’ta 3 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayı Serdal Adalı, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Üyelerle buluşan Adalı, göreve geldikleri takdirde önceliği futbol takımına vereceklerine değindi. Serdal Adalı, “Yeni nesilde Beşiktaşlı oranı düşüyor. İlk yapmamız gereken buna çözüm bulmak. Bunun yolu da futbolda başarıdan geçiyor. Futbol takımını bir an önce ayağa kaldırmamız gerekiyor. Ayağa kaldırmak için de sponsor bulmak gerekiyorsa sponsor bulacağız, cebimizden vermemiz gerekiyorsa cebimizden vereceğiz. Hiçbir Beşiktaşlının başına önüne eğdirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Futbol takımını çok konuştuğu için eleştirildiğini dile getiren Adalı, "Bugün neden olağanüstü kongreye gittik? Futbol takımı bu halde diye. Futbol takımını düzeltirsek gelirlerimizi de arttıracağız. Sırayla tüm sorunlarımızı çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Serdal Adalı, Beşiktaş futbol akademisi için yeni bir tesis inşa edeceklerini de sözlerine ekleyerek, "Bu tesisin adını da en çok hak edene vereceğiz. O tesise de Serpil Hamdi Tüzün’ün adını vereceğiz. Serpil Hamdi Tüzün Tesisleri, Beşiktaşımız’a büyük yetenekler kazandıracak. Daha önce bu projenin gerekirse kulüpten olan alacaklarım kullanılarak yapılması yönündeki talebimi eski yönetime iletmiştim ancak görünen o ki bunu yapmak yeni dönemde bize nasip olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap