SON DAKİKA



Haber > Spor > Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz talip!

Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz talip!

15 Nisan 2023 Cumartesi - 10:49




Galatasaray'ın sezon başında Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Tecrübeli stoperin talipleri de her geöen gün artmaya devam ediyor. Abdülkerim'in transferi için flaş gelişmeler yaşanıyor.





Galatasaray'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakcı transferin de en çok konuşulan isimlerinden biri olacak. Tecrübeli stoper birçok kulübü peşinden koşturmaya devam ederken transferde flaş bir gelişme yaşandı. Görüşmelerin yakın zamanda başlayabileceği kaydedildi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve Abdülkerim Bardakcı transferinin ayrıntıları.

GALATASARAY EVİNDE HATA YAPMADI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Konyaspor mağlubiyetinin ardından moral bozukluğu yaşayan Cimbom sahasında önce Adana Demirspor ardından Kayserispor'u mağlup ederek moral buldu.

Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği karşılaşmaya performanslarıyla damga vuran isimler Mauro Icardi, Rashica ve Kerem Aktürkoğlu oldu. Mauro Icardi 3 gol 1 asistle oynarken Rashica attığı gol ve sergilediği performans ile beğenileri topladı. Kerem Aktürkoğlu ise Icardi'ye yaptığı asistin yanında attığı frikik golüyle dikkat çekti.

Galatasaray, Kayserispor galibiyeti ile Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 9'a çıkardı. Sarı-kırmızılılar 18 Nisan Salı günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.


ABDÜLKERİM-NELSSON İKİLİSİ GEÇİT VERMİYOR

Galatasaray'ın savunma ikilisi Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson birlikte oynadığı son 3 karşılaşmada rakiplere gol fırsatı tanımadı. Victor Nelsson, Süper Lig'deki Konyaspor ve Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Başakşehir karşılaşmalarında forma giyememişti. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmalarda Konyaspor'a 2-1 ve Başakşehir'e 3-2 mağlup olmuştu.

Galatasaray; Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'un birlikte forma giydiği son 3 resmi karşılaşmada ise kalesini gole kapadı. Sarı-kırmızılılar bu süreçte Kasımpaşa'yı 1-0, Adana Demirspor'u 2-0 ve son olarak Kayserispor'u 6-0 mağlup etmeyi başardı.
 

ABDÜLKERİM PERFORMANSIYLA BEĞENİ TOPLUYOR

Galatasaray'ın sezon başında Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Galatasaray'daki yükselen performansı sonrası A Milli Takım'a kadar yükselen Abdülkerim kısa sürede sarı-kırmızılıların vazgeçilmezi oldu.


Sezon başında Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından formayı kapan Abdülkerim Bardakcı ilk maçlarda yaptığı hataların ardından oldukça sert eleştirilere maruz kalmıştı.

Giresunspor maçında yaptığı hata ile Galatasaray'ın maçı kaybetmesine neden olan yıldız isim o maçın ardından sarı-kırmızılıların en önemli oyuncularından birisi haline geldi.

Abdülkerim Bardakcı, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 25 resmi karşılaşmada 2 gol atarken 2 asist yaptı ve 4 gole doğrudan katkı sağladı.
 

YÖNETİME TEKLİFLER GELMEYE BAŞLADI

Galatasaray'da takımın yıldızlarına gelen teklifler nedeniyle de hummalı çalışmalar yürütülüyor. Şu ana kadar Sacha Boey, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz için 5 büyük ligden teklifler alan sarı-kırmızılılarda bu isimlere bir yenisi daha eklendi.


RUSLARDAN YAKIN TAKİP

Sezon başında Fenerbahçe'yle girilen transfer yarışında kadroya katılan isimlerden biri olan Abdülkaerim Bardakcı, Konyaspor'da başlayan çıkışını Galatasaray forması altında da sürdürünce Rus kulüplerinin dikkatini çekti. Gelen bilgilere göre Zenit ve CSKA Moskova 28 yaşındaki stoper ile yakından ilgileniyor.

Bu yaz transfer döneminde de Rus ekiplerinin tecrübeli isim için Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi. Zenit ve CSKA'nın yanı sıra Arap kulüpleri de deneyimli stoperi transfer etmek için takibe aldı.
 

İSTİKRARI İLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Bu sezon Abdülkerim Bardakcı, 25 maçta forma giydi ve takımına 2 gol, 2 asistlik katkı yaptı. Kariyerinde Adana Demirspor, Konyaspor, Samsunspor, Giresunspor, Altay ve Denizlispor formaları da giyen tecrübeli stoperin Galatasaray'ın ardından yeni adresinin yurt dışı olabileceği şimdiden konuşulmaya başlandı.


28 yaşındaki savunmacının 2025 yılına kadar takımıyla sözleşmesi bulunmakta. Abdülkerim Bardakcı'nın transfermartk verilerine göre güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro gözükmekte.

 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap