SON DAKİKA



Haber > Spor > 8 puanımız gasp edildi!

8 puanımız gasp edildi!

05 Ekim 2015 Pazartesi - 00:29




Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligin ilk 7 haftasında hakem hataları nedeniyle 8 puan kaybettiklerini öne sürdü.





Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, güçlü bir kadroyla girdikleri ligde lider konumda olacakken, hakem yönetimleri nedeniyle çok farklı bir yerde bulunduklarını savunarak, "İlk 7 haftada 8 puanımız hakemler tarafından gasp edilmiştir. Taraftarlarımızın umudu, futbolcularımızın emeği ve yönetimin gayretleri heba edildi. Bu ortamda Türk futbolunda adaletten, hakkaniyetten ve temiz futboldan bahsetmek mümkün değil" dedi. Kulüplerin hakemler konusunda yaptığı açıklamaları hatırlatan Aslan, şöyle devam etti: "Bir başkan çıkıyor ’ben satır aralarını iyi okurum, dikkat edin’ diyor, bir sonraki maçında hakem sayesinde galip geliyor. Bir hoca çıkıp ’biz şimdiye kadar sustuk, bir şeyleri anlamadığımızı zannetmeyin, her şeyin farkındayız, bundan sonra konuşacağız’ diyor, arkasından 3 maçın 2’sini hatalı hakem kararları ile alıyor. Malum takım, Trabzonspor maçında olduğu gibi Başakşehir karşılaşmasında da el kol marifetiyle galip gelmiştir. Bu takım Süper Lig’de şampiyon olabilir mi bilinmez ama hentbol liginde oynasa kesin şampiyon olur. Bir diğer başkan da genç hakem-eski hakem polemiği başlatıyor. Bakalım bundan sonra Pandora’nın kutusundan ne çıkacak?”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap