SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 transfer daha yapacağız

3 transfer daha yapacağız

26 Ağustos 2015 Çarşamba - 13:51




Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, ligin 3. haftasına girilirken geride kalan maçları ve ligi değerlendirdi.





Bozbağ, “2 haftalık periyotta canımı sıkan şeyler var. Kulüp başkanı olarak gördüğüm şeyler var. Futbol takımında oynayan arkadaşlar hepsi ve kadro ilk önce nerede oynadıklarını hangi sorumlulukta oynadıklarını bilecekler. Çünkü bu şehir futbolla yaşıyor, futbolla kalkıyor. Çok acemi goller yiyoruz, bunlara bir şekilde herkesin son vermesi lazım, herkesin çalışma disiplinini üst düzeyde tutması lazım. Giresunspor çok ciddi bir camia ve bizde çok uzun yıllardır bu işin içindeyiz. Zaten farklı bir şeye de asla müsaade etmem; ne ben ederim ne de arkadaşlarım eder” dedi.

"3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

Giresunspor'a 3 transfer daha yapacak olduğunu belirten Başkan Bozbağ, "Transfer dönemi bitmeden 3 transfer daha yapacağız. Bunlar ön libero, kesinlikle ön taraf sağ veya sol, bir tane de stoper. Biz gördüğümüz her şeyi futbolcuyla, teknik ekiple, Giresun halkıyla paylaşıyoruz ve tek amacımız bu memleketin insanını bundan önce yaşattığımız şeyleri tekrar yaşatabilmek. Bunun içinse gece gündüz çalışıyoruz. Maddi sıkıntılarımız yok mu var, 4 senedir var biz buna alıştık artık maddi sıkıntılarla yaşamaya. Yine el birliği ile mülki amirlerle Giresun halkıyla bu işleri çözeceğiz ve ben bu takımdan çok umutluyum, güveniyorum. Çok alternatifli bir takım olduk. Yeni arkadaşlar da katıldığında daha da alternatifli olacak, daha da güzel olacak ve çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Tek eksiğim şu gördüğünüz saha; hem Sayın Vali'mden, hem Sayın Bakanı'mdan, Milletvekillerimden, Belediye Başkanı'mdan rica ediyorum: 'biz bu sahada çalışmayı hak etmiyoruz.' El birliği ile bu sahayı düzeltip iyi bir idman yapabileceğimiz bir zemin oluşturabilirsek Giresunspor çok farklı yerlerde ligi bitirecek” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap