SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 maçta 3 puan bize yakışmıyor

3 maçta 3 puan bize yakışmıyor

26 Eylül 2014 Cuma - 16:29




Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, "3 maçta aldığımız 3 puan, bize yakışmıyor" dedi.





"Lig yarışının henüz başındayız. 3 maç yaptık. Ama durumumuz çok iyi değil" diyerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, şöyle devam etti: "Daha fazla puan almamız gerekiyordu. İyi oynuyoruz, iyi takımız. Ama puan olarak düşündüğümüzün gerisinde kaldık. Umarım Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak galibiyet serimiz arkası gelecek şekilde olur. Şu anda takım için sezon başına göre baktığımızda her geçen gün olumlu işler görüyorum. Sonuçların da bize katkı yapmasını bekliyorum. Bu konuda biraz tecrübesiz ve eksik kaldık. Aynı iyi oyuna devam edeceğiz. Maçta neler yapmamız gerektiğini oyuncalırımızla paylaşıyoruz. Kendi sahamızda iki maçı kaybetmek olumsuz oldu. Bir tanesini alsaydık, moralimiz daha fazla olacaktı. Ama futbol böyle bir şey. İnşallah bundan sonraki maçlarda bunları sağlarız. Oyuncalırımızın iyi niyetinden endişem yok. Ligde herkesin beğeniyle izlediği bir Bursaspor’u göstereceğiz. Taraftarın beklediği sonuçları alarak onları sahaya çekmek istiyoruz. Tüm bunları halletmek için bizim daha çok çalışmamız gerekiyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap