SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 büyük değil 4 büyük var!

3 büyük değil 4 büyük var!

24 Ağustos 2015 Pazartesi - 03:19




Şota Arveladze, “Henüz yolun başındayız ama şu bilinsin ki; Türkiye’de üç değil, dört büyük var. Trabzonspor’un hedefi her zaman şampiyonluktur ve bun





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş galibiyetinin önemli olduğunu ancak bunun çok abartılmaması gerektiğini açıkladı. Beşiktaş gibi Trabzonspor’un da büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Gürcü teknik adam “Türkiye'de üç büyük değil, dört büyük var. Trabzonspor olarak kötü sezon yaşayabiliriz. Ancak her zaman şampiyonluğa oynuyoruz” diyerek, özellikle İstanbul takımları dışındaki takımları önemsemeyen İstanbul medyasına da göndermede bulundu. Trabzonspor’un birkaç yıldır şampiyon olamadığını hatırlatan Şota, “Fakat hep bu yarışın içindeyiz. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. Beşiktaş maçı artık geride kaldı. Sezona ikide iki yaparak başlamak güzel ama bu bizde rehavet yaratmayacak. Aynı ciddiyetle işimize bakacağız. Şimdi önümüzdeki maçlara konsantre olma zamanı. Futbolcularımı tekrar tebrik ediyorum. Beşiktaş karşısında verdiğim görevi en iyi şekilde yerine getirdiler” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap