SON DAKİKA



Haber > Spor > 2016 Avrupa Kupasına Çok Az Kaldı

2016 Avrupa Kupasına Çok Az Kaldı

06 Haziran 2016 Pazartesi - 08:44




2016 Avrupa Kupası finalleri açısından bu sene içerisinde birbirinden farklı takımların ter dökeceği ve büyük kupa için canla başla mücadele vereceğin





2016 Avrupa Kupası finalleri açısından bu sene içerisinde birbirinden farklı takımların ter dökeceği ve büyük kupa için canla başla mücadele vereceğini söylemek isteriz. Özellikle de dört senede bir gerçekleştirimekte olan bu kupa mücadelesinde, geçmiş yıllara oranla favorilerin çok daha ön planda olduğunu da söylemek mümkündür. 10 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilece olan finallerde 2016 Avrupa Kupası adına hem sürpiz isimlerin, hem de favorilerin birer ikişer sahne alacağı dev arenalara tanıklık edeceğiz. Her maçın çok daha fazla heyecanı da beraberinde getireceği 2016 Avrupa Kupası futbol şampiyonasında önemli olan şeyinde futbol üzerinden ilerleyecek dostluk ile saygı olduğunu asla göz ardı etmemek gerekir. Bu sebepten dolayı da sizler ile birlikte mevcut takımları ve bu takımların kazanma ile kazandırma ihtimallerini göz önüne alarak değerlendirmek isteriz. Özellikle de 2016 Avupa Kupası futbol şampiyonası içerisinde bizim milli takımızında yine favori olmasa da turnuvaya damgasını vuracak olan takımlar içerisinde gösterildiğini söylemek mümkün olabilir. Özellikle de 2008 senesinde elde etmiş olduğu başarı da bir hayli etkili bir heyecan oluşumu içerisine geçiş yapan mili takımızda inançlar her zaman üst seviyede. 2016 Avrupa Kupası Türkiye karşılaşması bakımından A Milli takımızı bir hayli zolru mücadelere tanıklık ettirecek. Özellikle de 2008 Senesi içerisinde rakip olarak da saf dışı bırakmış olduğu Hırvatistan ile Çek Cumhuriyeti’ nin yanı sıra son şampiyon İspanya’ da mililerimizi bu turnuvada zora sokacak olan takımların başında gelmektedir. Ancak yine de 2016 Avrupa Kupası Türkiye açısından yine heyecan dolu ve sürpiz sonuçlar eşliğinde geçeceği konuşuluyor. Alman Kicker dergisine vermiş olduğu röpotajda da Fatih Terim’ in takım olarak kurmuş oldukları denge ile inancın en üst seviyelerde olduğunu belirtmesi şimdiden mevcut turnuvadaki rakiplerine meydan okuduğunu açıkça kanıtlıyor. Keza Terim’ in bu sene üçüncülükle de yetinmeyeceği ve gözünü finale diktiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Hal böyle olunca da sizlerin tek yapması gereken şey finaller başlar başlamaz koltuklarınıza kurulup takımlarınızı desteklemek olmalıdır.

Şampiyonluk Adayı Çok Fazla

Bu seneki finaller için şampiyonluk adaylarının çok fazla olduğun da söylemek mümkün olabilir. Özellikle de son şampiyon İspanya, ev sahibi Fransa ve Dünya Kupası’ nda tozu dumana katan Almanya’ nın finaller açısından bir hayli etkili başarılar mutlak sonuca ulaşması kaçınılmaz olacaktır. tabii bunların içerisine Portekiz milli takımını da ekleyebliriz. Keza pek çok takımın aksine bu sene Portekiz’ in içerisinde bulunduğu grup çok daha kolay olduğu söyleniyor.

Çok Az Kaldı

Bir aydan az bir süre kalan Fransa’ dai futbol şöleni için geri sayım başladı. Hazırlıkların tam gaz devam ettiği Avupa Kupası için umarız ki hal eden kazanır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap