SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK seri peşinde

1461 Trabzon FK seri peşinde

23 Mart 2024 Cumartesi - 13:35




Kırmızı-Lacivertliler, bugün deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a konuk olacak. Saat 14.00’te başlayacak mücadelede düdük Ramazan Doğanay’ın elinde olacak





MÜCADELE ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK, 32. hafta maçında bugün Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a konuk olacak. Bayramapaşa Çetin Emeç Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 14.00’te başlayacak ve mücadelede düdük Ramazan Doğanay’ın elinde olacak. Doğanay’ın yardımcılıklarını Gökhan Yüksel ve Gökhan Salduz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Osman Köksaldı.

LİGDE zirveyi hedefleyen 1461 Trabzon FK, Beyoğlu Yeni Çarşıspor karşısında kazanarak galibiyeti serisini iki maç çıkarmak istiyor. Kırmızı-Lacivertlilerde zorlu maç öncesinde Bahadır Erol dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Öte yandan 1461 Trabzon FK’da Ömer Kahveci ve İlhan Depe sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Her iki oyuncuda Beyoğlu karşı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Ankara Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

BEYOĞLU YENİ ÇARŞI-1461 TRABZON FK



STAT: Bayrampaşa Çetin Emeç
SAAT: 14.00
HAKEM: Ramazan Doğanay

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap