SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Temel Karamollaoğlu'ndan yapılan zamlara tepki

Temel Karamollaoğlu'ndan yapılan zamlara tepki

05 Eylül 2019 Perşembe - 17:36




Yapılan zamlara tepki gösteren Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, "Eğitim ve adalette sınıfta kalan Türkiye, zam şampiyonu olacak" ifadelerini kullandı.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Türkiye'nin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik duruma tepki gösterdi.

Doğalgaza 1 sene içerisinde yüzde 53.4 oranında zam yapıldığına dikkat çeken Karamollaoğlu, "Bu gidişle; eğitimde, adalette, ifade özgürlüğünde son sıralarda olan Türkiye, zamlarla birinciliği ele geçirecektir." şeklinde paylaşımda bulundu.

Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Cenap Şahabettin’in dediği gibi; ''Doğruyu söylemek değil, anlatmak güçtür.' Biz iktidara derdimizi anlatamıyor olsak da iktidar anlayana kadar doğruyu söylemeye devam edeceğiz.

Her hafta içimizi karartan bir gündemi ele almaktan muzdarip olduk. Lakin yanlış ekonomik politikalar sebebiyle ülkemizin gittiği durum hiç de iç açıcı değil.


Bakınız bu hafta da gündemimizde doğalgaz zammı yer aldı. Geçtiğimiz hafta doğalgaza %14.9 zam geldi. Böylelikle 1 yılda doğalgaza gelen zam oranı %53.4 oldu.

Doğalgaz zammı ile alakalı ilginç olan husus ise dünya genelinde fiyatlar %50 düşerken bizde %50’nin üzerinde artmasıdır.

Bu gidişle; eğitimde, adalette, ifade özgürlüğünde son sıralarda olan Türkiye, zamlarla birinciliği ele geçirecektir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap