SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Temel Karamollaoğlu "Yüzde 56'ları yakalama şansımız vardı"

Temel Karamollaoğlu "Yüzde 56'ları yakalama şansımız vardı"

26 Ağustos 2023 Cumartesi - 10:52




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Biz bir mitinge gidiyoruz. 7 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. İki kişi, üç kişi konuşur. 10 kişi konuşur mu?'' dedi.





Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonuçlarını TV5'te katıldığı canlı yayında değerlendirdi. Karamollaoğlu, "Bütün genel başkanlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olduk. Bunun yanına belediye başkanları da getirildi.Bizim bu belediye başkanlarına karşı içimizde bir husumet yok ama bunlar doğru değil. Biz bir mitinge gidiyoruz. 7 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. İki kişi, üç kişi konuşur. 10 kişi konuşur mu?'' diye konuştu.

"YÜZDE 56'LARI YAKALAMA ŞANSIMIZ VARDI"

Seçime bir ay kala yüzde 56'ları yakalama şanslarının olduğunu ifade eden Karamollaoğlu şunları söyledi: ''Hem Cumhurbaşkanlığı hem Meclis seçiminde yüzde 56'ları yakalama şansımız vardı. Fakat son zamanlarda karışıklık oldu.

"HEPİMİZ YARDIMCI ADAYI OLDUK"

Bütün genel başkanlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olduk. Bunun yanına belediye başkanları da getirildi. Bizim bu belediye başkanlarına karşı içimizde bir husumet yok ama bunlar doğru değil.

"2-3 KİŞİ KONUŞUR, 10 KİŞİ KONUŞUR MU?"

Biz bir mitinge gidiyoruz. 7 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. Hiçbir zaman böyle bir şey yapılmamalıydı. İki kişi, üç kişi konuşur ya. 7 kişi konuşur mu? 10 kişi konuşur mu?'' Eksiklerimiz, yanlışlıklarımız oldu. Böyle bir neticeyle karşılaştık."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap