SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Süleyman Soylu'dan Yılmaz Özdil'e zehir zemberek sözler

Süleyman Soylu'dan Yılmaz Özdil'e zehir zemberek sözler

03 Ocak 2021 Pazar - 12:25




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından, Yılmaz Özdil'e zehir zemberek sözler





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan. Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!" ifadelerini kullanarak hakarette bulundu. 

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yılbaşında sınırdaki askerlerle yemek yediği fotoğrafı paylaşarak, “38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Özdil’in bu sözlerine Süleyman Soylu’dan hakaret içerikli bir yanıt geldi. Soylu, sosyal medya hesabından o fotoğrafları paylaşarak “Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap