SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Son anket sonuçları: AKP ve MHP'li seçmenden Erdoğan'a kötü haber

Son anket sonuçları: AKP ve MHP'li seçmenden Erdoğan'a kötü haber

17 Şubat 2022 Perşembe - 14:54




Son anket sonuçları MetroPoll Araştırmanın kurucusu Özer Sencar tarafından açıklandı. AKP ve MHP'li seçmenlerin çoğunluğu Erdoğan'ın yönettiği ekonominin kötü yönetildiğini düşünüyor.





Son anket sonuçları Metropoll'den geldi.  MetroPoll anketine göre, ocak ayında ekonominin kötü yönetildiğini düşünenlerin oranı yüzde 76 oldu.

Ocak ayında ekonominin iyi yönetildiğini düşünenlerin oranı yüzde 20 seviyesinde. Seçmenin yüzde 76’sı ekonominin kötü yönetildiğini düşünüyor. "Fikrim yok" diyenlerin oranı da yüzde 3 olarak ölçüldü.

Metropoll Araştırmanın kurucusu Özer Sencar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları yazdı;

"Ekonomi yönetimi iyi mi yoksa kötü mü yönetiliyor sorusuna verilen cevapların zaman içinde değişimi."

"Ocak ayında seçmenlerin %76’sı ekonominin kötü yönetildiğini düşünüyor. AK Parti ve MHP seçmenlerini çoğunluğu da bu görüşte."

AKP'li seçmenin yüzde 38.9'u iyi derken yüzde 56.6'sı kötü düşünüyor. MHP'li seçmende ise kötü yönetildiğini düşünenlerin oranı daha fazla... MHP'li seçmenin yüzde 25'i iyi olduğunu düşünürken yüzde 69.3'ü ekonominin kötü yönetildiğini düşünüyor. AKP'li seçmenin yüzde 4.5'i fikrim yok derken MHP'li seçmenin yüzde 5.7'si fikir belirtmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap