SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Selvi haklı çıktı! Erdoğan'ın ''en büyük rakibi'' anketlerde %67 çıktı

Selvi haklı çıktı! Erdoğan'ın ''en büyük rakibi'' anketlerde %67 çıktı

08 Mart 2022 Salı - 19:41




Ekonomik kriz Türkiye'de her geçen gün daha da derinden duyuluyor. Hızla yükselen dolar kuru, akaryakıt ve ayçiçek yağı başta olmakla her kaleme gelen devasa zamlar halkın ilk gündeminde oturdu.





Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Özkiraz, kendi youtube kanalında soruları yanıtladı.

VATANDAŞIN GÜNDEMİ EKONOMİ

Kemal Özkiraz, Şubat ayında yaptıkları anketlere ilişkin değerlendirmede bulundu. Özkiraz, anketlere göre vatandaşın ana gündeminin %67.2 ile ekonomik sorunlar olduğunu ifade etti. Hayat pahalılığı, buna bağlı olarak yükselen dolar kuru, akaryakıta gelen zamlar, marketlerde ayçiçek yağı başta olmakla neredeyse her ürünün fiyatının son bir kaç ayda katlanması sorunların başında geliyor. Vatandaş öncelikle bu sorunların çözülmesini istiyor. Diğer yandan halkın büyük bir kısmı bu sorunların yanlış ekonomi yönetiminden kaynaklandığını düşünüyor. 

''ERDOĞAN'IN EN BÜYÜK RAKİBİ EKONOMİ''

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına Millet İttifakı’nın kimi çıkaracağı merak konusu olurken AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet Gazetesi’nden Ahmet Hakan ve Abdulkadir Selvi gibi isimler Erdoğan’ın en büyük rakibini ekonomik gerçekler olarak otaya koymuşlardı.


Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap