SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Saadet lideri Temel Karamollaoğlu: İslâm Âlemi'ne kim sahip çıkacak?

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu: İslâm Âlemi'ne kim sahip çıkacak?

02 Temmuz 2023 Pazar - 08:23




Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Genel Merkez Bayramlaşma’ programı ile Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, partililer ile online olarak bayramlaştı.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisi tarafından organize edilen ‘Genel Merkez Bayramlaşma’ programı ile partililer ile online olarak bayramlaştı. Bayramlaşmada konuşan Karamollaoğlu, Kurban Bayramlarının Müslümanlar açısından önemli olduğunu ifade ederek, bayramı en güzel kutlayan vatandaşların ise hac vazifesini yerine getirenler olduğuna dikkat çekti. Karamollaoğlu, “Uzun zamandır Kovid-19 nedeniyle birlikte kucaklaşmalarımız askıya alınmıştı. Ancak şimdide teşkilat mensuplarımızı yormamak için bu bayramlaşmayı zoom üzerinden yapmaya karar verdik.” ifadelerini kullandı.
 
“BÜYÜK BİR TEHLİKE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”
 
Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi’ni 20-25 yıl önce duyurduğuna dikkat çeken Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu projede eş başkan olduğunu hatırlattı. Karamollaoğlu, Asıl amacın ise Büyük İsrail Projesi’nin hayata geçirilmesi olduğunun altını çizerek, “Biz şuanda böylesine büyük bir tehdit ile karşı karşıyayız. İlk ciddi adım Birinci Siyonist Toplantısı ile atılmıştı. Bu toplantının ardından bu bölgeye yerleşilmek için Abdülhamid’den izin istendi. Ardından ise Birinci Cihan Harbi başladı. Bu topraklarda sınırların değiştirilmesi hedeflendi. Daha harp bitmeden İngiltere Filistin’i işgal ederek bir Yahudi devleti kuracağını duyurdu. Bunun üzerine bölgede Yahudi olmadığı görüldü. Ardından ise birden bire 2’nci cihan harbi başladı. Neticede harp bittiğinde galip devletler bir araya gelerek, BM’nin kurulmasına ve İsrail devletinin kurulmasına karar verdi. İsraillilerin hedefi ise Arz-ı Mevud’un tamamına yerleşmek istiyorlar. Arz-ı Mevud ise Fırat ve Nil arası. Bu toprakların içerisine bizim topraklarımızda giriyor. Şimdi biz böyle bir tehlike ile karşı karşıyayız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap