SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel'den 'anket' göndermesi: 'Sinirleniyorlar'

Özgür Özel'den 'anket' göndermesi: 'Sinirleniyorlar'

23 Mart 2024 Cumartesi - 16:39




Manisa'daki halk buluşmasında konuşan CHP lideri Özgür Özel, halka "Beni seven arkamdan gelsin" sözleriyle seslendi. Özel ayrıca, Cumhur İttifakı'nın önüne gelen anketler nedeniyle sinirlendiğini söyledi.





CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki halk buluşmasında açıklamalarda bulundu.

"BENİ SEVEN ARKAMDAN GELSİN"

Özel, halka "Beni seven arkamdan gelsin" sözleriyle seslendi ve Manisa adayları için oy istedi.

Cumhur İttifakı'nın önüne gelen anketler nedeniyle sinirlendiğini söyleyen Özgür Özel, partisinin Manisa adayı Ferdi Zeyrek'in kent suçlarına karşı büyük mücadele verdiğini ve CHP'liler kadar AKP'lilerin de takdirini kazandığını belirtti. 

"ERDOĞAN EVLENDİRME BİNASINI TÜGVA'YA VERDİ"

Özgür Özel ayrıca, "Erdoğan Manisa'da evlendirme binasını TÜGVA'ya verdi. Manisa'da ağaçları kesip otopark yapmaya kalktılar. Cengiz Ergün talimatla Manisa'nın güzelliklerini verdi. Onu durduran Ferdi Başkan oldu" dedi.

MAL VARLIĞI MESAJI!

Manisa'da AKP ve MHP'nin toplam oyunun yüzde 50'yi bulmasına karşın, anketlerde geride olduğuna yönelik sorulara verdiği yanıtlara da dikkat çeken Özel, şöyle konuştu:


"Bütün belediye başkanlarımız mal varlıklarını açıklıyorlar. Ancak Manisa'nın iliğini kemiğini sömüren bu anlayışa karşı bıçak kemiğe dayandı. Manisa'nın dört bir yanı illallah diyor. Biz buraya Manisa ittifakını teklif ediyoruz."

'İTTİFAK' AÇIKLAMASI

Geçen seçimde Manisa'da 2 ilçede İYİ Parti'yi desteklediklerini ve ikisinde de seçimin az farkla kaybedildiğini anımsatan Özgür Özel, bu seçimde ittifak kurulmadığını ancak tabanda bu ittifakın sağlanabileceğini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap