SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP’li vekilden tepki çeken sözler! Muhsin Yazıcıoğlu'nu suçladı!

MHP’li vekilden tepki çeken sözler! Muhsin Yazıcıoğlu'nu suçladı!

16 Mart 2022 Çarşamba - 13:54




MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “MHP’yi Muhsin Yazıcıoğlu böldü." ifadelerini kullanarak tepkileri üzerine çekti.





MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “MHP’yi Muhsin Yazıcıoğlu böldü. Şimdi de MHP’den beslenen bir kadın karşı tarafa geçti. Yine böldüler ama biz küllerimizden doğduk” ifadelerini kullandı.

Mehmet Taytak, Bahçeli’nin başlattığı “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında açıklamalarda bulundu.  Afyonkarahisar’ın Sultandağ ilçesinde bir konuşma yaptı. Mehmet Taytak, konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu ve Meral Akşener hakkında “MHP’yi böldüler” dedi.

ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU’NU SUÇLADI

Mehmet Taytak, konuşmasının devamında Muhsin Yazıcıoğlu’nu şu sözlerle suçladı: “Partimizi Muhsin Yazocoğlu ve arkadaşları böldüler. Şimdi de partimizin beslediği bir kadın çıktı, MHP’yi mahkeme mahkeme dolandırdı. Kazanamadı. Milliyetçi Hareket Parti’si yine bölündü ama küllerinden tekrar doğdu. Çünkü davamızın duacısı genel başkanımız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap