SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kulis: Erdoğan'ın İstanbul adayı gündeme bomba gibi düştü!

Kulis: Erdoğan'ın İstanbul adayı gündeme bomba gibi düştü!

14 Ağustos 2023 Pazartesi - 10:02




AKP'nin yerel seçimlerde tekrar almayı en çok istediği İstanbul Büyükşehir Belediyesi için muhtemel aday ile ilgili kulis gündeme bomba gibi düştü





AKP, 2024 yerel seçimlerine hazırlanırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için olası adaylar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Parti içi kaynaklara göre, özellikle İstanbul'da başarılı sonuçlar elde etmek isteyen AKP, muhtemel adaylarının isimlerini dolaştırarak kamuoyunun tepkisini ölçmeye çalışıyor. Daha önce Murat Kurum ve Fahrettin Koca isimleri üzerine yoğunlaşan tartışmaların ardından şimdi de AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin adı ön plana çıkıyor.

KARADENİZLİ ADAY STRATEJİSİ

Parti içi kaynaklara göre, AKP İstanbul'da daha fazla oy potansiyeli yakalamak için Karadenizli bir aday stratejisi üzerinde duruyor. Bu doğrultuda, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun adaylığı düşünülse de, kentli seçmenin kutuplaştırıcı siyasete mesafeli olması nedeniyle Soylu'nun aday yapılma olasılığı düşük görünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap