SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Koray Aydın: Millet bu iktidarı gönlünden sildi

Koray Aydın: Millet bu iktidarı gönlünden sildi

23 Mart 2021 Salı - 12:10




İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, iktidara yönelik sert açıklamalarda bulunarak, sonraki seçimde hezimete uğrayacaklarını dile getirdi





İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzonlu Koray Aydın, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin hiç olmadığı kadar kötü bir dönemde olduğunu belirterek ilk seçimde iktidarı acı bir sonun beklediğini ifade etti.

Aydın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yumuşak bir dilimiz var. Bizimki sevgi dili. Bu sevgi diliyle insanlar arasında bir köprü oluşturuyoruz. Konuştukça insanlar daha da açılıyorlar. Sıkıntılarını daha da geniş manada ifade ediyorlar. Samimiyetle söylüyorum. Yıllardır siyasetin içerisindeyim. Bir ülkenin bu kadar kötü duruma düştüğünü hiç yaşamadım. Akşam evine gitmenin sıkıntısı içerisinde olan babalar var. Akşam evine gitmenin sıkıntısı içerisinde olan genç evlatlar var. İş bulamamış, hala babasının eline bakıyor, utanç içerisinde. Bu ne kadar acı bir şey biliyor musunuz? Onların anlattıkları şeyleri dinledikçe inanın içimizde öyle duygular oluşuyor ki çalışma azmimizi buradan alıyoruz.”

Aydın, “Gücümüzü halktan alıyoruz. Onların bize olan sevgisini nasıl oluştuğunu görebiliyoruz. Bu milletin İYİ Partiye açtığı kredinin önümüzdeki dönemde yapılacak seçimde herkesi şoke edecek sonuçların çıkacağını düşünüyorum. Acısını paylaşmamış, sıkıntısı ve derdi üzerinden hala ahkam kesen, ‘her şey yolunda, hala aya gideceğiz’ diyen ve onun o halini görmemezlikten gelen bir dil ve üsluba karşı artık bir isyan var. Bu isyan gönüllerdeki isyan. Kalbinden silmiş. Açık açık söyleyemeyince biraz dertleştikten sonra onu söylüyorlar. Bu iktidarı çok acı bir seçim sonucu bekliyor. Hezimete uğrayacaklar” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap