SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu'ndan Twitter'da dikkat çeken paylaşım: Sana söz...

Kılıçdaroğlu'ndan Twitter'da dikkat çeken paylaşım: Sana söz...

26 Mart 2023 Pazar - 11:40




Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, toplumun mağduriyet yaşayan her kesimi için verdiği "helalleşme" sözüne paralel olarak, Twitter'da "SanaSöz" adında bir hashtag başlattı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.





Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplumun her kesiminden mağduriyet yaşayan vatandaşlar ve faili meçhul cinayetlerde hayatını kaybedenler için adalet sözünü sürdürüyor.

Bu sabah Twitter hesabındaki profil fotoğrafını değiştiren Kılıçdaroğlu, ardından bir çiçek dalına bağlı marteniçka fotoğrafı paylaşarak "Sana söz" başlıklı bir hashtag paylaştı.

CHP teşkilatından ardı ardına #SanaSöz paylaşımları gelirken, sosyal medya kullanıcıları da Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını Levent Yüksel'in "Sana söz yine baharlar gelecek" şarkı sözüyle tamamlayarak yorum yaptı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap