SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu: AK Parti ne yapmak istedi de CHP engel oldu?

Kılıçdaroğlu: AK Parti ne yapmak istedi de CHP engel oldu?

26 Ocak 2021 Salı - 14:46




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin AK Parti'nin attığı adımları engellemediğini savundu. "Ellerinizi vicdanınıza koyun" diyerek AK Parti'ye oy verenlere seslenen Kılıçdaroğlu, "AK Parti ne yapmak istedi de CHP engel oldu? Neden biz eleştiriliyoruz? Bir haklı gerekçe ortaya koyun. Tarihte bilmem ne oldu diyorlar; tarihte ne olduysa olmuş. CHP, 19 yıldır oy verip iktidar yaptığınız partinin yapmak istediği önemli bir şeyi ne zaman engelledi?" şeklinde konuştu.





Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında kameraların karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, konuşmasında CHP'nin, AK Parti hükümetlerinin hayata geçirdiği projeleri ve attığı adımları engellemediğini savundu.

"AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum, ellerine vicdanlarına koyarak cevaplasınlar" diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"AK Parti ne yapmak istedi de CHP engel oldu? Kanun, kararname çıkacaktı da biz mi engel olduk? Neden biz eleştiriliyoruz? Bir haklı gerekçe ortaya koyun. Tarihte bilmem ne oldu diyorlar; tarihte ne olduysa olmuş. CHP, 19 yıldır oy verip iktidar yaptığınız partinin yapmak istediği önemli bir şeyi ne zaman engelledi?"

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap