SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karamollaoğlu'ndan Süleyman Özışık'a yanıt! Bu nasıl mantık?

Karamollaoğlu'ndan Süleyman Özışık'a yanıt! Bu nasıl mantık?

24 Haziran 2021 Perşembe - 15:05




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında konuştu. Süleyman Özışık'ın Soylu'dan ricasına değinen Karamollaoğlu, "Bu nasıl mantık?" dedi.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin  değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında siyaset, ekonomi ve dış ilişkiler konularına değinen Karamollaoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"PARTİ KAPATMAK YANLIŞLARI DÜZELTMEZ"

HDP'nin kapatılması istemli davaya ilişkin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Parti kapatmak yanlışları düzeltmez. Mademki bir dava açıldı, bu konuda Anayasa Mahkemesinin kararını beklemeye ihtiyaç var diye düşünüyorum. Ümit ediyorum ki Anayasa Mahkemesi bu konuda adil ve bitaraf davranır. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanı'nın da benzer bir kanaati taşıdığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN SÜLEYMAN ÖZIŞIK'A: "BU NASIL MANTIK?"

OHAL komisyonları için Süleyman Soylu'dan ricalarda bulunduğunu ve bazı isimlerin de ricayla görevlerine tekrar iade edildiğini iddia eden Süleyman Özışık'ın açıklamalarına da değinen Karamollaoğlu, "Artık eskisi kadar itibar var mı bilmiyorum ancak, birileri çıkıp ben buralardan aldığım destekle masum olan ve şuanda hapiste bulunan ya da geçmişte hapiste bulunan insanları görevlerine iade ettirdiğini 'masum olduğuna inandığım insanları kurtarmak için bunu yaptım' sözleriyle dile getiriyor ve itibar görüyor. Bu nasıl mantık? Şahıslar mı insanların masumiyetine karar verecek yoksa mahkemeler mi, savcılar mı?" diye sordu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap