SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karamollaoğlu: “İşçi ve emekli zammında enflasyon baz alınırken…”

Karamollaoğlu: “İşçi ve emekli zammında enflasyon baz alınırken…”

05 Şubat 2020 Çarşamba - 14:35




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İşçimize, emeklimize zam yapılırken enflasyon rakamları baz alınırken köprülere tünellere yapılan bu fahiş zam ne demek oluyor” dedi.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Avrasya Tüneli’ne yapılan yüzde 56’lık zamma tepki göstererek “İşçimize, emeklimize zam yapılırken enflasyon rakamları baz alınırken köprülere tünellere yapılan bu fahiş zam ne demek oluyor” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

“Bildiğiniz üzere Avrasya tüneline geçtiğimiz hafta %56 oranında zam yapıldı. Şimdi sormak istiyorum; işçimize, emeklimize zam yapılırken enflasyon rakamları baz alınırken köprülere tünellere yapılan bu fahiş zam ne demek oluyor?

İşin daha da üzücü yanı açıklanan ocak ayı enflasyon rakamlarıdır.  Yıllık bazda enflasyon %12.15 olarak belirlenmiş.  Peki nasıl belirlenmiş; TUİK kira, fatura ve gıdanın enflasyon hesabındaki payını azaltarak hesaplamaya gitmiş.  İnsanımız maaşını aldıktan sonra kira, fatura ve gıda alışverişini yapınca elinde para kalmıyor. Ama iktidarın bundan haberi yok! Çünkü iktidarın enflasyonu ile milletin enflasyonu farklı.  Ekonomiyi düzeltemeyen yönetim rakamları düzenliyor.  Bu üç kağıt ekonomisi ile bu gemi yüzdürülemez!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap