SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İmamoğlu'ndan Kurum'a 'TOKİ' göndermesi

İmamoğlu'ndan Kurum'a 'TOKİ' göndermesi

16 Ocak 2024 Salı - 17:22




İBB Başkanı İmamoğlu, TOKİ mağdurlarının sosyal konut tepkisine "Öyle bir şey yok" diyerek kamerayı kapatmaya çalışan AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a yönelik, "Toplumla yüz yüze gelmek biraz alışkanık ister.





TOKİ mağdurları, İstanbul’da Murat’a Kurum’u protesto etti. Bir kadının, "Babam kanserden öldü üzüntüsünden, annemi ev sahibi çıkardı, 6 senedir mağduruz" sözleri sonrası Kurum, "Bir dakika öyle bir şey yok" diyerek kameraya eliyle müdahale etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a yönelik, "Toplumla yüz yüze gelmek biraz alışkanık ister. Biraz zamana ihtiyacı var" dedi.

Pendik Kent Lokantası'nın açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Murat Kurum, eliyle kamerayı kapattı: TOKİ mağdurlarından sosyal konut tepkisi

"SEÇİMDEN SONRA GÖREVİNE GERİ DÖNER"

Murat Kurum ile TOKİ mağdurları arasındaki gerilime ilişkin bir soruya İmamoğlu, "Toplumla yüz yüze gelmek, her zaman burun buruna sohbet etmek biraz alışkanlık ister. Diyalog biçimi kolay değildir. Biraz zamana ihtiyacı var. Bir alışma dönemi yaşayacak, zaten o kadar yaşayacak. 31 Mart'tan sonra görevine geri döner herhalde."

"BENİ GÜN İÇİNDE ARAMAZSA..."

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a “Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi” diyen kadının sözleri de İmamoğlu'na soruldu.

Ekrem İmamoğlu konuya ilişkin, "İlk gün sordurdum, böyle bir yer yok. Buradan çağrı yapıyorum. Hanımefendi lüften bizi arayın. Ben tatilde değilim, İstanbul'dayım. Beni gün içinde aramazsa bu işin sağlam bir kurgu olduğuna inanacağım" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap