SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İmamoğlu'ndan Akşener'e: Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağı

İmamoğlu'ndan Akşener'e: Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağı

19 Şubat 2024 Pazartesi - 15:21




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini hedef alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e verdiği yanıtta, "Tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır. Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağım" dedi.





İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç'i ziyaret etti.

İmamoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Memleket Partisi'nin İstanbul'da aday çıkarma kararı sorulan İmamoğlu, "Hayırlısı olsun, ne diyeyim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" sözleri soruldu.

Ekrem İmamoğlu, "Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan birtakım siyasi konuşmalarda tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır" dedi.


"Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağım" diyen İmamoğlu, şunları söyledi: "İstanbul'a dair bir proje, İstanbul'da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap