SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İmamoğlu, Özgür Özel Kavgası Büyüyor

İmamoğlu, Özgür Özel Kavgası Büyüyor

20 Ocak 2024 Cumartesi - 10:45




CHP'de Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel Kavgası Büyüyor





CHP’li gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı siyaset tartışma programında CHP genel başkanı Özgür Özel ile İBB Ekrem İmamoğlu arasındaki gerginliği anlattı.

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da düzenlediği ve tüm Trabzon yönetiminin katıldığı toplantıyıda örnek göstererek eleştirilerde bulundu.



CHP GENEL MERKEZİ İSTANBUL'A MI TAŞINDI?

CHP’li gazeteci Barış Yarkadaş

"Ekrem İmamoğlu, 81 ilin belediye başkan adaylarını İstanbul'da misafir ediyorsa yada 81 ilin belediye başkan adayları Ekrem İmamoğlu'nun ofisine gelip birlikte fotoğraf çektirip 'Trabzon'u değerlendirdik, Sinop'u değerlendirdik, Kastamonu'yu değerlendirdik' vs. diyorsa o zaman siyasette 'ya acaba CHP genel merkezinin ağırlığı İstanbul'a mı taşındı' tartışması olur. Özgür Özel'in ona geçen hafta çok kızdığını da biliyorum. Buna dikkat etmesi gereken Ekrem İmamoğlu'dur. Siz Sözcü televizyonuna çıkıp 8 arkadaşımız belediye başkan adayı olacak İstanbul'da derseniz, İBB bürokratı ve bunların iki tanesi o hafta ikisi öbür hafta atanırsa o zaman siz CHP genel başkanının ağırlığını hafifletirsiniz. Ekrem İmamoğlu'nun sadece İstanbul'la ilgilenmesi lazım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap