SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İmamoğlu: Hepsiyle çok güzel projelere imza atacağız

İmamoğlu: Hepsiyle çok güzel projelere imza atacağız

27 Ocak 2024 Cumartesi - 12:33




Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere hazırlanırken siyasi partiler belediye başkan adaylarını duyurmaya devam ediyor.






CHP'de gerçekleşen toplantılar sonucunda İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarının çoğu belirlenmiş oldu. İBB Başkanı İmamoğlu, adayları tebrik ederek "Hepsiyle çok güzel projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.
Yerel seçime yaklaşık 2 ay gibi bir süre kala belediye başkan adaylarında tablo da netleşiyor. Son viraja girilirken siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi peş peşe toplandı. Toplantının ardından yapılan açıklamalarda 209 il ve ilçede adaylarının belli olduğu duyuruldu.

İSTANBUL'DA TABLO NETLEŞİYOR

Merakla beklenen İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarında ise tablo giderek netleşiyor. CHP'de dün yapılan toplantılarda İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarının da büyük çoğunluğu belirlenmiş oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile belirlenen ilçe belediye başkan adaylarını tebrik etti.

'ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ'

İmamoğlu paylaşımda "Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisimizde adaylıkları onaylanan ilçe belediye başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Hepsiyle çok güzel projelere imza atacağız" ifadelerine yer verdi.

İşte belirlenen ilçe belediye başkan adayları:

Maltepe: Esin Köymen
Bahçelievler: Gülizar Emecan
Şişli: Resul Emrah Şahan
Beşiktaş: Rıza Akpolat
Beylikdüzü: Mehmet Murat Çalık
Kartal: Gökhan Yüksel
Küçükçekmece: Kemal Çebi
Büyükçekmece: Hasan Akgün
Ataşehir: Onursal Adıgüzel
Sultangazi: Ferhat Epözdemir
Arnavutköy: Tekin Aras
Sultanbeyli: Ayhan Koç
Bağcılar: Cem Kılıç
Esenler: Hasan Dalkıran

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap