SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Gelecek Partisinden Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!

Gelecek Partisinden Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!

21 Haziran 2023 Çarşamba - 10:03




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri tekrar kazanmasının ardından CHP'de değişim sesleri yükselmeye başladı.





CHP'de istifa sesleri yükselirken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, değişim çağrılarına yanıt vermek amacıyla MYK'sını değiştirerek danışmanlarının görevine son verdi.

GELECEK PARTİSİ'NDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK GELDİ

Millet İttifakı'nın ortağı Gelecek Partisi'nden ise Kemal Kılıçdaroğlu'na destek geldi. Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. 

"CHP'NİN YEREL SEÇİMLERE KILIÇDAROĞLU İLE GİRMESİNİ İSTERİM"

Yerel seçimlere hazırlanmaları gerektiğini belirten Özdağ, CHP'nin seçimlere Kemal Kılıçdaroğlu ile girmesini istediğini ifade etti.


Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimlere girilmesi gerektiğini ve herkesin bulunduğu konumlarını güçlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu isimler bir marka... Yerel yönetimler çok önemli. Eğer burada 3 yıl olmuş olsaydı, derdik burada bir yarış olabilir. Ama bu partilerde ciddi şekilde problemler getirir. O nedenle Sayın Kılıçdaroğlu'nu yakından tanıdım. Gördüğüm şu: Beyefendi, sabırlı... Herkese şunu tavsiye edebilirim. Siyasette yenilenin üzerine çok kişi gider, yenseydi şu an asrın kahramanı olacaktı. Ama olmadı. Olmayınca da böyle oluyor zaten. Ama gördüğüm şu ki: Bunu konuşanlar önce kendilerine bakmaları lazım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap