SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan’ın seçim planı ortaya çıktı! Selvi tarih vererek açıkladı

Erdoğan’ın seçim planı ortaya çıktı! Selvi tarih vererek açıkladı

16 Mayıs 2022 Pazartesi - 10:59




AK Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla da tanınan gazeteci Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında AKP’nin seçimlerde uygulayacağı stratejiyle ilgili bilgiler paylaştı.





Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi AK Parti’nin 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanan seçimle ilgili stratejisini yazdı.

Bugünkü köşesinde gündeme dair düşüncelerini paylaşan Abdulkadir Selvi 2023 yılında yapılması planlanan seçimlerle ilgili Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarını sıklaştırdığına dikkat çekerek bakanlara sahada olun talimatı verdiğini ifade etti.

Selvi Erdoğan’ın MKYK toplantısında kurmaylarına Türkiye’de yaşanan sıkıntıların farkında olduğunu aktarırken “moralinizi yüksek tutun” dediğini ifade etti.  Erdoğan şimdiye kadar girdiği 15 seçimi kazanmış bir lider olduğunu ve Seçimlere giderken AK Parti kadrolarının moral ve motivasyonunu yükseltmeye ayrı bir önem verdiğini belirten Selvi AK Parti kadrolarına moral vermek için bir dizi etkinlik yapılacağını aktardı.

İŞTE ERDOĞAN'IN SEÇİM STRATEJİSİ

Selvi  yazısında yapılacak etkinleri “21 Mayıs Cumartesi günü Adana’da sanatçıların da katılımı ile Gençlik Şöleni yapılacak. 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümü nedeniyle İstanbul’da Fetih Şöleni olacak. “Zulüm 1453’te başladı” diyenlere inat, Fetih coşkusunun yaşanması bekleniyor. AK Parti 3-4-5 Haziran tarihlerinde ise kampa girecek" diye sıralarken bu etkinliklerin sonunda Erdoğan'ın önce moral ve motivasyonu arttırıp daha sonra AK Parti kadrolarını yaz aylarından itibaren sahaya süreceğini iddia etti.


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap