SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ekrem İmamoğlu: Her CHP'linin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur

Ekrem İmamoğlu: Her CHP'linin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur

21 Aralık 2022 Çarşamba - 16:37




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Tersanesi'ndeki törende gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu'nun "İmamoğlu ile baba-oğul gibiyiz" sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün verdiği karşılığa İmamoğlu da jet bir yanıt vererek "Bunu bir tek babam kıskanır diye düşündüm fakat görüyorum ki kıskançlık duygusu sayın cumhurbaşkanında yüksek" dedi. İmamoğlu adaylık konusunda ise çok çarpıcı bir açıklama yaparak Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.





Son günlerde Kılıçdaroğlu-İmamoğlu ikilisinin adımları ve söylemleri dikkatle takip ediliyor. İmamoğlu'na siyasi yasak ve hapis cezası kararının ardından Akşener'in İmamoğlu'na yakın desteği tartışmaları beraberinde getirdi. Kılıçdaroğlu'nun dün İmamoğlu'nu TBMM'deki grup toplantısına davet etmesi de merak uyandırmıştı. Toplantıya Kılıçdaroğlu'nun "İmamoğlu ile baba-oğul gibiyiz" sözleri damga vurdu.

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA: OĞLUNA SAHİP ÇIK!

Kılıçdaroğlu'nun bu benzetmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bugün açıklama geldi. AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin başındaki zat dün çıkmış, 'Biz baba-oğul gibiyiz' diyor. Bay Kemal oğluna sahip çık! 'O kendisine başka ebeveynler arama peşinde' demeden duramadım." ifadelerini kullandı.

"BİR TEK BABAM KISKANIR SANIYORDUM, CUMHURBAŞKANINDA DA KISKANÇLIK DUYGUSU YÜKSEKMİŞ"

İmamoğlu bugün Haliç Tersanesi’nde deniz taksilerinin suya indirildiği törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın sözlerini değerlendiren İmamoğlu şunları söyledi:

“Bizde ayrı gayrı yok. Sayın Kılıçdaroğlu ailemizin lideri. Bizim bir aile oluşumuza, kuvvetli bağlarla sarılıyor olmamıza bu kadar ilgi gösteriyor olması garip. Demek ki kendi ailesi içerisinde bu birliği ve bu bütünlüğü kaybetmiş ki o alanda bile bizi kıskanıyor. Gözü hiçbir şey görmeyecek hale geldi ama biz çok sıkı bağlara sahibiz. Hem CHP ailesi olarak genel başkanımla benim aramdaki ilişkiyi genel başkanın baba-oğul ilişkisi olarak tariflemesi benim için çok güzel bir duygu. Bunu bir tek babam kıskanır diye düşündüm fakat görüyorum ki kıskançlık duygusu sayın cumhurbaşkanında yüksek.”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap