SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Doğu Perinçek'e terörist Öcalanlı tepki: Aşağılık iftiralar...

Doğu Perinçek'e terörist Öcalanlı tepki: Aşağılık iftiralar...

19 Ekim 2021 Salı - 12:23




İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e Meral Akşener hakkındaki ifadeleri nedeniyle sert tepki gösterdi.





İyi Parti'den Vatan partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Habertürk TV’de Kübra Par’ın sunduğu “Açık ve Net” programında İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener'i hedef almasına tepki geldi. 

Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “siyasi cinayet ve bürokratları dinlemeyin” açıklamalarının kaos planının bir parçası olduğunu ileri sürdü.

Perinçek, “Meral Akşener başta, Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ABD’nin kaos planlarının piyonu.” ifadelerini kullandı. Perinçek devamında, “Meral Akşener, casusluk amacıyla Genelkurmay’ın içine özel adamlar yerleştirdi. Bunların sabıkaları var” dedi.

DOĞU PERİNÇEK’E SERT SÖZLER

Doğu Perinçek’in canlı yayındaki sözleri üzerine Twitter hesabından açıklamalarda bulunan İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sert sözlerle tepki gösterdi.


Vatan Partisi lideri Perinçek’in PKK lideri Abdullah Öcalan’a gül uzattığı fotoğrafı paylaşarak “Bu akşam Habertürk TV’de Doğu Perinçek Genel Başkanımıza ve partimize çirkin ve aşağılık iftiralar da bulunmuş ve bize cevap hakkı doğmasına rağmen maalesef yayına bağlanamadım! Doğu Perinçek sen kimsin ki İYİ partinin GB’ı seni muhattap alsın” ifadelerini kullandı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap