SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Dikkat çeken ‘Bahçeli’ yazısı: Gündemde Kabine revizyonu mu var?

Dikkat çeken ‘Bahçeli’ yazısı: Gündemde Kabine revizyonu mu var?

02 Ocak 2022 Pazar - 11:08




MHP lideri Devlet Bahçeli, Aralık 2021’de üç kere İçişleri Bakanı Soylu’yu gündeme getirmişti. Bu durum üzerine ise, “Gündemde Kabine revizyonu mu var?” soruları akla geldi.





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün yayımladığı yeni yıl mesajında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ilişkin ifadeleri dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında “Son günlerde terörle mücadelede büyük başarılara imza atan, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle çarpan Sayın İçişleri Bakanımızla birlikte Sayın Milli Savunma Bakanımıza yönelik asılsız ve ahlaksız ithamlar dikkatlerimizden kaçmamıştır. Hükümetimize ve bu iki saygıdeğer bakanımıza yapılan her türlü saldırı bir yönüyle teröre hizmet, teröristlere destektir” ifadelerini kullanmıştı.

GÜNDEMDE GENİŞ ÇAPLI KABİNE REVİZYONU MU VAR?

2021 yılının Aralık ayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tam üç kere Bahçeli’nin gündemine geldiğine dikkati çeken gazeteci Müyesser Yıldız, konu ile ilgili kaleme aldığı yazısında, “Acaba Erdoğan’ın gündeminde geniş çaplı bir kabine revizyonu mu var ki, Bahçeli bir kez daha Soylu’nun ve Akar’ın arkasında durduğunu hatırlatma ihtiyacı duydu?” şeklinde soru sordu.

Müyesser Yıldız söz konusu yazısının devamında “AKP’lilerin dahi tepki gösterdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonu böylesine sahiplenmesi, ‘Demek ki, Bahçeli’nin ağırlığı bizden fazla’ izlenimi yaratacağı için evvel emirde AKP’yi karıştıracak bir hamle değil midir?” diye siye sordu.


BAHÇELİ KABİNEDEKİ AĞILIĞINI ORTAYA KOYDU

Müyesser Yıldız, “Evet; anlaşılan o ki Bahçeli, “hükümet değilse de, hükümete bakan vermemiş olsa da” hem kabinedeki ağırlığını hem de iktidarın yol haritasındaki belirleyiciğinin altını çizmiş oldu!..” diyerek yazısını sonlandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap