SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edelim

Devlet Bahçeli: Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edelim

28 Ocak 2024 Pazar - 15:07




Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart’taki yerel seçim öncesinde ilk mitingini Mersin’de yaptı. Mitingde vatandaşlara seslenen Devlet Bahçeli vatandaşlardan destek istedi. Bahçeli, "Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edelim" ifadelerini kullandı.





Yerel seçimler öncesinde partiler mitinglerine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi ilk mitingini Mersin’de gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli, 'Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin' temalı açık hava toplantısında partililere hitap etti.

"Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edelim"

Partililerden 31 Mart için destek isteyen Devlet Bahçeli, "Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edelim" ifadelerini kullandı.


Devlet Bahçeli, “Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı." dedi.

CHP'ye yüklendi

Konuşmasında CHP’ye yüklenen MHP Lideri, "Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır." ifadesini kullandı.

Bahçeli, “Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye diyoruz." şeklinde konuştu.

"Mersin son 5 yıldır yerinde saymakta"


Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Cumhur bizim Türkiye hepimizin. Mersin bizim Türkiye alayımızın kararlığı ile tek nefes olalım istiyoruz. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, demokrasimize milli birlik ve dirliğimize hayırlar getirmesini diliyorum. Mersin kardeşliğin timsalidir, aymazlığa geçit yoktur. Mersin son 5 yıldır yerinde saymakta. İdeolojik belediye anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Hukuksuzluk Mersin’in yolunu kapatmıştır. Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP’li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir, hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır.

"Mersin ayak bağlarını söküp atacak"

Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin'in önünü kapattı. Üretmeyenlere, Mersin’i tanımayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Mersin için ümitler yeşermiştir. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir. Demlenen dejenere olmuş cepheye karşılık veriyorsunuz. Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı. Önümüzdeki 5 yıl için onay istiyoruz. Mersin’i daha da büyütmek arzusundayız. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayımız Serdar Soydan’dır. Silifke belediye başkan adayımız Sadık Altınok, Toroslar belediye başkan adayımız Ali Öz’dür.

"İsrail'den hesap sorulmalıdır"

Gazze’de çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İki devletli çözüm iklimi olmalı. İhtiyati tedbir kararı alınması müsbet bir gelişmedir. Ara kararı hiçbir ülke görmezde gelemez üç maymunu oynayamaz. Adalet mutlaka tecelli edilmeli. Türkiye bu süreçte insanlığın safında zalimliğin karşısında. Ürkenlerin farkındayız. Türkiye’yi zora sokmak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde meşru varlığımızı çekemiyorlar.

"Tek terörist kalmayana kadar mücadele sürecektir"

ABD Suriye’de ne arıyor, Irak’ta ne geziyor. ABD’nin Suriye ve Irak’tan tamamen çekilmesinden başka seçenek yok. Türkiye, bölücü terör örgütüne verilen destekten rahatsızdır. Türkiye egemenlik haklarından vazgeçmeyecektir. Hiç kimse tarih gerçeğini değiştirmeyecektir. Tek terörist kalmayana kadar mücadele sürecektir.

"CHP terör örgütünün kafesinde"

Demlenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmakta. CHP terör örgütünün kafesinde. Terörist Demirtaş’ın avukatı CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir. Mersin’in demlenmiş CHP zihniyetinden kurtarmak mecburiyettir.

Unutmayanız elbette yapacağız hep birlikte başaracağız. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri 31 Mart’ta pekişecektir. Merkezden yerele umuda yürüme azmindeyiz. Cumhur İttifakı varsa huzur vardır. Türkiye milletinin desteği ile Türkiye Yüzyılı hedefleri birer birer olacaktır. Mersin için canla başla çalışacağız. Seçme katılımın yüksek olması tarihi önemdedir. Sandık güvenliğine dikkatte de hassasiyet gösterilmelidir.


"Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye"

Unutmayınız; elbette yapacağız. Hep birlikte başaracağız. Aziz vatandaşlarım, 14 ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde pekişip, Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü inşallah seriye bağlanacaktır. Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye diyoruz. Yerelde iktidar, ülkede istikrar iradesindeyiz. Aklın yolu birdir. Genelden yerele birlik, ülkemizde yönetimde dirlik amacındayız.

Ayırmadan, ayrışmadan Mersin için canla, başla çalışacağız. Mersin için üreteceğiz, geceyi gündüze katacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap