SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a adaylık tehdidi!

Devlet Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a adaylık tehdidi!

12 Şubat 2022 Cumartesi - 15:49




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeniden aday olmaması konusunda tehdit ettiği ortaya koyuldu.





Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz Cumhur İttifakı içerisinde yaşanan büyük çıkmazı anlattı. Özkiraz son anket sonuçlarını değerlendirdiği konuşmasında aslında Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeniden aday göstermek gibi bir derdinin olmadığını belirtti.

BAHÇELİ ASLINDA ERDOĞAN’I TEHDİT ETTİ

YSK’nın Erdoğan hakkında yaptığı 2 kere Cumhurbaşkanı olan birinin 3. defa aday olma durumun olmadığını hatırlatan bir takipçisine Kemal Özkiraz “ Anayasa aslında çok açık. Erken seçim olmazsa Erdoğan’ın tekrar aday olma durumu yok. Devlet Bahçeli de bunu üstü kapalı söyledi. Muhtemelen de Erdoğan’ı tehdit etti orada. Hatırlıyorsanız 6 ay önce yaptığım açıklamada ‘Erdoğan’ı aday olmamaya ikna edecekler’ demiştim. Ona başladılar bence Devlet Bahçeli ‘gerekirse yasal düzenleme falan yaparız’ derken aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden aday olamayacağını ima etti” diye konuştu

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Özkiraz, Devlet Bahçeli’nin partisinin Kızılcahamam’daki Erdoğan’la ilgili “Cumhurbaşkanı’nın en az üç dönem seçilebilmesi amacıyla gerekli yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışır, bunu da başarırız. Hiç kimse bulanık suda balık avlamasın, kutuplaşmadan rant devşirmenin hevesine kapılmasın, Sayın Erdoğan’ın önünü keseceğini zannetmesin, ham hayal peşinde de koşmasın.” Sözleriyle aslında Erdoğan’ın aday olamayacağını açıkladığını söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap