SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Deniz Zeyrek 'İyi Parti'nin Amacı CHP Kaybettirmek'

Deniz Zeyrek 'İyi Parti'nin Amacı CHP Kaybettirmek'

05 Aralık 2023 Salı - 12:05




Gazeteci Deniz Zeyrek'ten İyi Parti'ye zehir zemberek açıklamalar





Gazeteci Deniz Zeyrek SÖZCÜ Televizyonunda katıldığı programda İyi Parti'nin kararını eleştirirken şunları söyledi.

Deniz Zeyrek 'Bu karar ne olursa olsun muhalefet bloguna zarar verecek.İstanbul'da İyi Parti'den gelecek %3'lük oyun kaybolması CHP'ye kaybettirebilir.Bugün CHP'nin Saadet veya Deva ile yapacağı ittifakın oy getiremediği ortada.Muhafazakar seçmen CHP'ye oy vermiyor bunu geçtiğimiz seçimlerde gördük.Yine 2019'da ki seçimlerde İYİ Parti seçmeninin CHP'ye oy verdiğinide gördük.Ne olursa olsun dağılmayan blok bir ittifak varken karşısında seçimlere bu şekilde girmek herkese kaybettirecektir.''

İYİ PARTİ BOŞUNA KILIF ARAMASIN

Deniz Zeyrek ''İyi Parti aldığı karara boşuna kılıf aramasın,bu kararın nedeninin Ak Parti adaylarına seçim kazandırmak olduğunu söylemek istiyorum.Bunun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ve bu bilinçli olarak yapılıyor.Bunu bu kadar açık ve net söylüyorum'' dedi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti'nin Başkanlık Divanı Toplantısı, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yerel seçimlerde CHP ile ittifak konusu masaya yatırıldı. İYİ Parti, oy çokluğuyla aldığı kararla CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetmişti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, GİK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada;

Hür ve müstakil olarak yerel seçimlere gireceklerini söyleyen Zorlu, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın, ülkemizi karanlığa sürükleyen bu muktedir siyasi anlayışın karşısında durmaya ve fakat milli mukaddesatımıza, milletimizin üçüncü yol çağrısına sahip çıkarak yol yürümeye devam edeceğiz. İYİ Parti olarak, 2024 Yerel Seçimleri’ne ‘hür ve müstakil’ olarak yani Genel Başkanımızın dediği gibi özü başımıza gideceğiz. Seçmenimizin karşısına en doğru adaylarla çıkacağız ve ‘İyi belediyecilik’ parolasıyla milletimize hizmet edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap