SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'ndan Erdoğan'a olay sözler: ''Artık kral çıplaktır''

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a olay sözler: ''Artık kral çıplaktır''

26 Ekim 2021 Salı - 10:24




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'nin ekonomi anlayışına tepki göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan için "cahil bir yönetim ve artık kral çıplaktır" ifadelerini kullandı.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu AKP iktidarının ekonomi politikalarını sert dille eleştirdi.

Twitter'dan yayınladığı videoda Erdoğan için 'Artık kral çıplaktır' sözlerini kullanan Davutoğlu, ekonomi üzerinden şu tepkiyi gösterdi:

"Eskiyi hatırlamıyorlar diye gençleri neredeyse azarlıyorlar. 20 yıl önce yaşadıklarımızı bu iktidar aynı şekilde yaşatıyor. Sanki devlet aklı yok... Türkiye bir daha o günler görmez derken aynısını birebir yaşıyoruz.  Dünyadan dışlanmış ve yabancı liderlerin talimatıyla iş yapan bir Türkiye ve IMFye muhtaç hâlâ gelmekte olan bir Türkiye... Bu akıldan hiçbir şey çımaz. Bu aldatmacaya bir son vermek lazım. Bu yaşadıklarımızın en büyük nedeni iktidarın enflasyon-faiz-kur ilişkisini kavrayamamış olan cahil yönetim anlayışıdır. Erdoğan'ın talimatıyla faiz indirdiğini zanneden Merkez Bankası halkımızı faiz ve kur altında ezerken faiz ve kur baronlarını zengin ediyor."

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap