SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'ndan, Bahçeli'ye: Hâlâ "Aday belli karar net" mi?

Davutoğlu'ndan, Bahçeli'ye: Hâlâ "Aday belli karar net" mi?

25 Ekim 2022 Salı - 14:28




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır mitingi sırasında atılan "Serok Erdoğan" sloganını hatırlatarak "Sn. Bahçeli, Diyarbakır'da atılan "Serok Erdoğan" sloganlarını duydunuz mu?" diye sordu.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisini geçmişte "Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet, iki de bir başını kaldıran ve geçmişte Kozmik Oda’yı kozmetik odaya çevirip FETÖ'yü buraya sokan şahıs ne yapsa boş, ne söylese boşunadır" sözleriyle hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'daki mitingi sırasında atılan "Serok Erdoğan" sloganını hatırlatarak tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Davutoğlu, "Sn. Bahçeli, Diyarbakır'da atılan "Serok Erdoğan" sloganlarını duydunuz mu?" diye sordu.

"Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi" diyen Davutoğlu, "O yüzden sormak istedim hala "Aday belli, karar net" mi?" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019'da yaptığı açıklamalarda "Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet, iki de bir başını kaldıran ve geçmişte Kozmik Oda’yı kozmetik odaya çevirip FETÖ'yü buraya sokan şahıs ne yapsa boş, ne söylese boşunadır. Cumhur İttifakı’nı sabote etmeyi aklından geçiren, parti kuruyorum diyerek küresel sömürü çarkına yakalarını kaptıran, oyuna gelip Türkiye’yi hançerlemeyi düşünen, FETÖ'ye ve PKK’ya gülücükler saçan, gevezelikte sınır tanımayıp özgül ağırlıklarını beş paralık edenlere asla fırsat vermeyeceğiz" sözleriyle Ahmet Davutoğlu'nu hedef almıştı.

'Serok Ahmet' tartışması devam ederken Bahçeli'nin Davutoğlu'nu eleştirirken kullandığı 'Serok' kelimesi bu kez Erdoğan'ın Diyarbakır'daki programı sırasında kullanıldı.

"İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye" programına katılan kişiler "Biji Erdoğan" ve "Serok Erdoğan" sloganları attı.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap